Tuotanto ja Tuotteet

Alumiinivalua, koneistusta ja pintakäsittelyä

Novacast Oy:n alumiiniosaamiseen kuuluvat keskeisten valuprosessien, kokilli- ja painevalun lisäksi jatkokäsittely sekä kokoonpano.

Meillä on teknologiset valmiudet tarjota yrityksellesi uudenlaisia teknisiä ja taloudellisia kehitysnäkymiä, koska tuotantomme sopeutuu joustavasti erilaisiin tuotantovaatimuksiin. Pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat mm. raepuhallus, hionta ja kiillotus, pinnan pulverikäsittely ja perinteiset maalausmenetelmät.

Valmiiden kappaleiden koneistamiseen käytetään uusinta tekniikkaa ja muita koneistusmenetelmiä.

Asennusvalmiita alumiini­komponentteja

Meillä on yli 40-vuoden kokemus alumiinikomponenttien valmistuksesta. Aktiivinen tuotekehitys sekä vahva panostus henkilöstön osaamiseen takaavat korkealaatuiset ja kestävät tuotteet vaativien asiakkaiden tarpeisiin.

Novacast Oy tuottaa asiakkailleen lisäarvoa tarjoamalla alumiinista valmistettujen tuotteiden edistyksellisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat liiketoiminnan muutokset ja kehittämisen nopeasti.

image021

NovaOne HPD

Meillä on käytössä simulointi ohjelma, jolla voimme varmistaa tuotteenne toimivuuden valussa ja saamme sen avulla nopeutettua koevaluvaihetta huomattavasti.

Simuloinnilla on myös huomattavat ympäristövaikutukset.

Lue lisää